[:fa]رجیستری گوشی[:]

مطالب مفید در مورد تحصیل در ترکیه

اخذ ویزا برای والدین دانشجو

ورود اتباع ایرانی به کشور ترکیه به صورت مهمان یا گردشگر بدون ویزا است

یعنی هر ایرانی می‌تواند تا ۳ ماه در این کشور تردد کند و پس از ارایه مدارک لازم به پلیس، دوباره این اقامت را تمدید کند.

شرایط کار کردن دانشجو در طی تعطیلات دانشگاه

با داشتن ویزای دانشجویی در هر هفته می‌توان ۲۰ ساعت کار دانشجویی انجام داد.

مدت و هزینه‌ی دوره‌‎های زبان آموزی ترکیه

هزینه دوره‌های زبان ترکی در کشور ترکیه در حدود ۲۰۰ دلار در ماه است

متقاضیان تخصیل در دانشگاه‌های کشور ترکیه می‌توانند این دوره‌ها و آزمون مربوط را در ایران طی کنند.

آب و هوای ترکیه

آب و هوای ترکیه تقریبا مانند آب و هوای ایران و با توجه به مناطق مختلف کشور متفاوت و دارای ۴ فصل کامل است.

محدودیت سنی برای تحصیل

محدودیت سنی نسبت به دانشگاه‌های مختلف متغیر است. اما معمولا برای بیشتر دانشگاه‌ها در مقاطع کارشناسی تا ۳۰ سال و برای مقاطع ارشد و دکترا، محدودیت سنی وجود ندارد.

عزیمت دانشجوی متاهل به همراه همسرش

با توجه به اعتبار دانشجو، همسر وی نیز می‌تواند به همراه وی در ترکیه اقامت کند

آیا ویزای دانشجویی ترکیه برای چند بار ورود و خروج است؟

صدور ویزای تحصیلی به صورت یک ساله است. دانشجو پس از ورود به کشور در عرض یک ماه اقدام به دریافت برگه اقامت یک ساله از پلیس اتباع بیگانه نموده و پس از آن می‌تواند مکررا تردد کند.

مدارک لازم برای ترجمه گواهینامه ایران در ترکیه و رانندگی در ترکیه

اول باید تو سامانه تاک ثبت نام کنید و استعلام گواهینامه تون رو انجام بدید بعد از تایید توسط پلیس راهور در سیستم شما برای ترجمه به کنسولگری مراجعه کنید حدود یک هفته ترجمه طول میکشه بعد باید ببرید نوتر تایید کنند با اون برای تبدیل به گواهینامه کشور ترکیه به اداره ثبت و احوال شهر مورد اقامت تون‌ ببرید

مدارک مورد نیاز:
– کپی پشت و رو از گواهینامه ایرانی و اصل گواهینامه
-کپی صفحه اول گذرنامه و اصل گذرنامه
-کپی پشت و رو کارت اقامت و اصل کارت
-یک قطعه عکس ۶ در ۴ بیومتریک
– پر کردن فرم درخواست
-فیش واریزی 15 یورو

فعالیت دفترخانه های کشیک در ترکیه آغاز شد

دفترخانه های کشیک (Nöbetçi Noter) فعالیت خود را از تاریخ 6 آپریل 2019 شروع کرده اند

در صورتی که در روزهای کاری هفته موفق به انجام امور دفترخانه ای خود در ترکیه نشده اید

می توانید روزهای آخر هفته کارهای خود را از طریق دفترخانه های کشیک انجام دهید.

ساعات کاری این دفترخانه ها همانند روزهای عادی کاری بوده، یعنی از ساعت 9 صبح تا 5 بعداز ظهر آماده انجام خدمات خواهند بود.

در شهر استانبول 2 دفترخانه در قسمت آسیایی، 2 دفتر خانه در قسمت اروپایی،

در شهر آنکارا 2 دفترخانه، شهر ازمیر نیز 2 دفترخانه و در سایر شهرها 1 دفتر خانه در روزهای آخر هفته به صورت کشیک فعالیت خواهند کرد.

از طریق این لینک می توانید دفترخانه کشیک در شهر مورد نظر خود را پیدا کنید:

https://portal.tnb.org.tr/Sayfalar/NobetciNoterBul.aspx

هزینه های تنظیم وکالتنامه در سفارت

هزینه های تنظیم وکالتنامه در سفارت

هزینه های تنظیم وکالتنامه در سفارت

♦️ وکالتنامه جامع، انتقال و یا فروش ملک و ساختمان: 132 یورو

♦️ وکالتنامه فروش خودرو و سهام: 26 یورو

♦️ وکالتنامه رهن و اجاره ملک: 26 یورو

♦️ گواهی امضاء: 12 یورو

♦️ وکالتنامه های عادی (امور اداری، امور بانکی، نظام وظیفه، طلاق، غیره): 13 یورو

شماره مالیاتی چیست؟

شماره مالیاتی در زبان ترکی ورگی نوماراسی (Vergi Numarası) نامیده می‌شود.

شماره مالیاتی یک شماره ١٠ رقمی می باشد که افراد خارجی در بعضی معامله ها مانند خرید و فروش ماشین،

باز کردن نخستین حساب بانکی، خرید ملک، اجازه کار، اجاره کردن خانه یا آپارتمان یا مغازه در ترکیه نیاز به داشتن آن هستند.

تهیه و داشتن یک شماره مالیاتی لزوما بدین معنا نیست که شما در ترکیه مالیات پرداخت کنید.

اما داشتن شماره مالیاتی برای انجام برخی کارها اهمیت دارد، مانند باز کردن حساب بانکی برای واریز پول

که نشان دهید که شما می توانید خودتان را از نظر مالی تامین کنید

یا هنگامی که برای اجازه اقامت درخواست می دهید، می توانید به هر دفتر مالیاتی مراجعه کنید.

دریافت شماره مالیاتی :
در هر شهری ازترکیه می توانید با مراجعه به اداره مالیاتی شهر آن را دریافت کنید.

مدارک مورد نیاز شامل اصلی و کپی پاسپورت و آدرس دقیق محل اقامت شما در ترکیه می باشد.
دریافت این کد نیاز به پرداخت هیچ هزینه ای نمی باشد.

به مسئول مربوطه بگویید که یک شماره مالیاتی نیاز دارید.

با ارائه پاسپورتتان به مسئول مربوطه، شما فرم مربوطه که شامل اطلاعات فردی و نام مادر و آدرس دقیق محل زندگی شما در ترکیه است را وارد می کنید، سپس او اطلاعات شما را ثبت می کند و سپس به شما شماره مالیاتی شما را ارائه می دهد این فرایند ١٠ تا ١۵ دقیقه زمان می برد
اگر بعدا اقامت قانونی ترکیه را کسب کنید، برای شما یک شماره هویت صادر می شود که بر روی کارت اقامت شما چاپ خواهد شد.

پس از این شماره هویت شما هم به عنوان شماره هویت و هم شماره مالیاتی شما خواهد بود.

کارت اعتباری یا کردیت کارت چیست و چه استفاده ای دارد ؟

این کارت ها که از سوی تمام بانک ها در ترکیه صادر میشود در واقع به دارنده کارت اجازه میدهد تا اندازه سقف کارت خرید کند و یک ماه بعد این پول را پرداخت کند

در واقع بدون پرداخت پول خرید می کنید و یک ماه بعد می پردازید

علاوه بر این این کارت ها در تمام دنیا میتواند مورد استفاده قرار گیرد

به عنوان مثال اگر شما از ترکیه کارت اعتباری دریافت میکنید و

به لندن سفر می کنید میتوانید کارت اعتباری خود را در لندن استفاده کنید .

نحوه دریافت کارت اعتباری چیست و به چه کسانی تعلق می گیرد ؟

اگر دارای اجازه کار رسمی در ترکیه هستید

به راحتی می توانید از بانک درخواست کارت اعتباری کنید

ومیتوانید از محل کار خود نامه ای مربوط به مبلغ حقوق ترکیه هستید ماهیانه خود دریافت کنید و به بانک ارائه کنید

و بانک مطابق با مبلغ حقوق شما برای شما کار اعتباری صادر می کند.
اما اگر دارای اقامت ترکیه از طریق خرید ملک و یا اقامت از طریق اجاره آپارتمان در ترکیه هستید.

در این صورت چون مقیم ترکیه هستید اما از جایی حقوق دریافت نمی کنید میتوانید با بلوکه کردن پول در بانک کارت اعتباری دریافت کنید

[:fa]رجیستری گوشی[:]

ارزش سفر با پاسپورت ترکیه

با پاسپورت ترکیه می‌توان به ۱۰۵ کشور بدون نیاز به ویزا و یا با دریافت ویزا در بدو ورود سفر کرد:

آلبانی – 90 روز
آنتیگوا و باربودا – 30 روز
آرژانتین – 90 روز
ارمنستان – ویزا در بدو ورود
جمهوری آذربایجان – ویزا در بدو ورود 30 روزه
باهاما – 8 ماه
بحرین – ویزا در بدو ورود 14 روزه
باربادوس – 6 ماه
بلاروس – 30 روز
بولیوی – 90 روز
بوسنی و هرزگوین – 90 روز
بوتسوانا – 90 روز
برزیل – 90 روز
کامبوج – ویزا در بدو ورود 30 روزه
کیپ ورد – ویزا در بدو ورود
شیلی – 90 روز
کلمبیا – 180 روز
کومور – ویزا در بدو ورود
کاستاریکا – 90 روز
ساحل عاج – ویزا الکترونیکی
کوبا – به شرط داشتن کارت توریست
جیبوتی – ویزا در بدو ورود
دومینیکا – 21 روز
جمهوری دومینیکن – 90 روز به شرط داشتن کارت توریست
اکوادور – 90 روز
السالوادور – 3 ماه
فیجی – 4 ماه
گابن – ویزای الکترونیکی
گامبیا – 90 روز
گرجستان – 360 روز
گواتمالا – 90 روز
گینه بیسائو – ویزا در بدو ورود 90 روزه
هائیتی – 90 روز
هندوراس – 3 ماه
اندونزی – ویزا در بدو ورود 30 روزه
ایران – 3 ماه
جامائیکا – 90 روز
ژاپن – 90 روز
اردن – 3 ماه
قزاققستان – 30 روز
کنیا – ویزای الکترونیکی 3 ماهه
کره جنوبی – 90 روز
کویت – ویزا در بدو ورود 3 ماهه
قرقیزستان – 30 روز
لبنان – ویزا در بدو ورود 1 ماهه
لیبی – 3 ماه
جمهوری مقدونیه – 60 روز
ماداگاسکار – ویزا در بدو ورود 30 روزه
مالزی – 3 ماه
مالدیو – ویزا در بدو ورود 30 روزه
موریتانی – ویزا در بدو ورود
موریس – 90 روز
مکزیک – ویزا الکترونیکی 30 روزه
ایالات فدرال میکرونزی – 30 روز
مولداوی – 90 روز
مغولستان – 30 روز
مونته‌نگرو – 90 روز
مراکش – 3 ماه
موزامبیک – ویزا در بدو ورود 30 روز
میانمار – ویزا الکترونیکی 28 روزه
نپال – ویزا در بدو ورود 90 روزه
نیکاراگوئه – 90 روز
عمان – ویزا در بدو ورود
پالائو – ویزا در بدو ورود 30 روزه
پاناما – 180 روز
پاراگوئه – 90 روز
پرو – 183 روز
فیلیپین – 30 روز
قطر – ویزا در بدو ورود یک ماهه
رواندا – ویزا الکترونیکی
سنت کیتس و نویس – 3 ماه
سنت لوسیا – 6 هفته
سنت وینسنت و گرنادین‌ها – 1 ماه
ساموآ – ویزا در بدو ورود
سائوتومه و پرنسیپ – ویزا الکترونیکی
سنگال – ویزا در بدو ورود 3 ماه
صربستان – 90 روز
سیشل – ویزا در بدو ورود یک ماهه
سنگاپور – 30 روز
آفریقای جنوبی – 30 روز
سری‌لانکا – ویزای الکترونیکی 30 روزه
سودان – ویزا در بدو ورود به شرط پرواز مستقیم از ترکیه
سوازیلند – 30 روز
سوریه – 3 ماه
تاجیکستان – ویزا در بدو ورود 45 روزه
تانزانیا – ویزا در بدو ورود
تایلند – 30 روز
تیمور شرقی – ویزا در بدو ورود 30 روزه
توگو – ویزا در بدو ورود 7 روزه
تونگا – ویزا در بدو ورود 31 روزه
ترینیداد و توباگو – 90 روز
تونس – 3 ماه
تووالو – ویزا در بدو ورود 1 ماهه
اوگاندا – ویزا در بدو ورود 3 ماهه
اوکراین – 60 روز
اروگوئه – 90 روز
وانواتو – 30 روز
ونزوئلا – 90 روز
زامبیا – ویزا در بدو ورود بیش از 90 روز
زیمباوه – ویزای الکترونیکی
استرالیا – ممکن است ویزای آنلاین قبول شود

جریمه اضافی ماندن در تركيه

هر ایرانی مجاز است هر ۱۸۰ روز ۹۰ روز در خاک ترکیه بماند

، چنانچه بیش از ۹۰ روز در این کشور باشد موقع خروج جریمه به ایشان تعلق می گیرد

چنانچه شخص جریمه را پرداخت ننموده و خروج نماید از کشور ترکیه به مدت ۱ تا ۵ سال دیپورت شده و اجازه ورود به این کشور را نخواهد داشت.

در صورت پرداخت جریمه در مبادی خروجی می تواند دوباره به ترکیه برگردد

بشرطی که ظرف 10 روز اقدام به گرفتن راندوو جهت اقامت نماید

این شرط برای یکبار قابل دسترسی هست و بار دوم شخص علیرغم پرداخت جریمه دیپورت خواهد شد.

( به این امکان کد قانونی V84 گفته می شود)

میزان جریمه از فرمول ذیل بدست می آید :

برا ی افراد بالای ۱۸ سال ماه اول ۵۰ دلار + ۷۲ لیر و ماههای بعد هر ماه ۱۰ دلار

برای افراد زیر ۱۸ سال ماه اول ۲۵ دلار + ۷۲ لیر و ماههای بعد هر ماه ۱۰ دلار

سوالات متداول در مورد تحصیل و زندگی در ترکیه

ورود اتباع ایرانی به کشور ترکیه به صورت مهمان یا گردشگر بدون ویزا است، یعنی هر ایرانی می‌تواند تا ۳ ماه در این کشور تردد کند و پس از ارایه مدارک لازم به پلیس، دوباره این اقامت را تمدید کند.
شرایط کار کردن دانشجو در طی تعطیلات دانشگاه
با داشتن ویزای دانشجویی در هر هفته می‌توان ۲۰ ساعت کار دانشجویی انجام داد.
مدت و هزینه‌ی دوره‌‎های زبان آموزی ترکیه
هزینه دوره‌های زبان ترکی در کشور ترکیه در حدود ۲۰۰ دلار در ماه است، متقاضیان تخصیل در دانشگاه‌های کشور ترکیه می‌توانند این دوره‌ها و آزمون مربوط را در ایران طی کنند.
آب و هوای ترکیه
آب و هوای ترکیه تقریبا مانند آب و هوای ایران و با توجه به مناطق مختلف کشور متفاوت و دارای ۴ فصل کامل است.
محدودیت سنی برای تحصیل
محدودیت سنی نسبت به دانشگاه‌های مختلف متغیر است. اما معمولا برای بیشتر دانشگاه‌ها در مقاطع کارشناسی تا ۳۰ سال و برای مقاطع ارشد و دکترا، محدودیت سنی وجود ندارد.
عزیمت دانشجوی متاهل به همراه همسرش
با توجه به اعتبار دانشجو، همسر وی نیز می‌تواند به همراه وی در ترکیه اقامت کند
آیا ویزای دانشجویی ترکیه برای چند بار ورود و خروج است؟
صدور ویزای تحصیلی به صورت یک ساله است. دانشجو پس از ورود به کشور در عرض یک ماه اقدام به دریافت برگه اقامت یک ساله از پلیس اتباع بیگانه نموده و پس از آن می‌تواند مکررا تردد کند.

دریافت اقامت ترکیه

مژده به ایرانیان و دانشجویان گرامی انجام تمامی امور اقامت شما توسط مجموعه ی حاضریک
با دریافت بیمه نامه راندووی رایگان نیز از ما دریافت کنید.

تمامی مدارک شما به صورت رایگان به آدرس شما در ترکیه ارسال خواهد شد.

در تمامی امور اداری نیز پا به پای شما خواهیم بود.
قیمت بیمه

Sompo japon  sigortaunico sigortaGroup ama sigortaAk sigortaTurk nippon sigortaAnkara sigortaسن:
145148144145147 14018-25
19519518019514718526-30
20920418020918920331-35
23523220623520420336-40
30930026830920730641-45
31030027531027130846-50
41040037241039344051-55
47046443846066644056-60
740740100474075074161-70

برای دریافت مشاوره ی رایگان و درخواست اقامت میتوانید فرم زیر را پر کنید.

residence registeration

فرم ثبت اطلاعات برای امور اقامت
  • انواع فایل های مجاز : jpg, png, jpeg.
  • انواع فایل های مجاز : jpg, png, jpeg.
  • فایل ها را به اینجا بکشید
    • فایل ها را به اینجا بکشید

      همچنین با  در خواست شما امور ترجمه –نوتر-تنظیم اجاره نامه-پرداخت مالیات نیز انجام میشود.

      نمونه ای از کارت های اقامت