سوالات متداول در مورد تحصیل و زندگی در ترکیه

ورود اتباع ایرانی به کشور ترکیه به صورت مهمان یا گردشگر بدون ویزا است، یعنی هر ایرانی می‌تواند تا ۳ ماه در این کشور تردد کند و پس از ارایه مدارک لازم به پلیس، دوباره این اقامت را تمدید کند.
شرایط کار کردن دانشجو در طی تعطیلات دانشگاه
با داشتن ویزای دانشجویی در هر هفته می‌توان ۲۰ ساعت کار دانشجویی انجام داد.
مدت و هزینه‌ی دوره‌‎های زبان آموزی ترکیه
هزینه دوره‌های زبان ترکی در کشور ترکیه در حدود ۲۰۰ دلار در ماه است، متقاضیان تخصیل در دانشگاه‌های کشور ترکیه می‌توانند این دوره‌ها و آزمون مربوط را در ایران طی کنند.
آب و هوای ترکیه
آب و هوای ترکیه تقریبا مانند آب و هوای ایران و با توجه به مناطق مختلف کشور متفاوت و دارای ۴ فصل کامل است.
محدودیت سنی برای تحصیل
محدودیت سنی نسبت به دانشگاه‌های مختلف متغیر است. اما معمولا برای بیشتر دانشگاه‌ها در مقاطع کارشناسی تا ۳۰ سال و برای مقاطع ارشد و دکترا، محدودیت سنی وجود ندارد.
عزیمت دانشجوی متاهل به همراه همسرش
با توجه به اعتبار دانشجو، همسر وی نیز می‌تواند به همراه وی در ترکیه اقامت کند
آیا ویزای دانشجویی ترکیه برای چند بار ورود و خروج است؟
صدور ویزای تحصیلی به صورت یک ساله است. دانشجو پس از ورود به کشور در عرض یک ماه اقدام به دریافت برگه اقامت یک ساله از پلیس اتباع بیگانه نموده و پس از آن می‌تواند مکررا تردد کند.

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *